Tájékoztatás gyermekfelügyeletről PDF Nyomtatás E-mail
2021. március 09. kedd, 10:08

Tisztelt Szülők!

A 18/2021. (III. 6.) EMMI határozat alapján tájékoztatom Önöket, hogy amennyiben munkavégzés, vagy a járvány elleni védekezésben való részvétel miatt a digitális munkarend alatt munkaidőben nem tudják gyermeküket ellátni, intézményünk kötelessége megszervezni a felügyeletet. 2021. március 8-tól minden hétköznap 7.45 – 16.00 között tudjuk biztosítani tanulóink számára az ellátást.

 

Kérem, hogy a könnyebb szervezés érdekében a felügyelet napját megelőző napon reggel 8.30-ig indoklással, a tanuló étkeztetésére vonatkozó információk kíséretében tájékoztassák gyermekük osztályfőnökét igényükről.

Együttműködésüket köszönöm!

 

Zalaegerszeg, 2021. március 7.

Pacsa András

intézményvezető

Csatolmányok:
FájlLeírásFájl mérete
Fájl(gyermekfelugyelet.pdf) letöltésegyermekfelugyelet.pdf 272 Kb
 
Tájékoztató a digitális munkarendről PDF Nyomtatás E-mail
2021. március 05. péntek, 17:57

Tisztelt Szülők!

 

A 17/2021. (III.5.) EMMI határozat értelmében 2021. március 8-ától 2021.március 31 –éig iskolánkban a nevelés-oktatás tantermen kívüli, digitális munkarendben kerül megszervezésre. Az ezzel kapcsolatos tudnivalókat szeretném Önökkel megosztani.

 

  • Kérem, jelezzék a hétvége során (2021. 03.05-07.) gyermekük osztályfőnökének, ha nem rendelkeznek internet hozzáféréssel, vagy az oktatáshoz szükséges digitális eszközzel (számítógép, laptop, tablet, okos telefon). Amennyiben szükséges - átvételi elismervény ellenében - 2021.03.08-án (hétfőn) 10:00 órától 16:00-ig a törvényes gondviselő rendelkezésére bocsájtjuk a digitális eszközt az iskola portáján. Felhívom figyelmüket, hogy az oktatóeszköz nem rendeltetésszerű használatból eredő meghibásodása esetén, anyagi felelősséggel tartoznak.
  • A digitális oktatás során online órákat is tartunk, melynek részleteiről az osztályfőnököktől értesülhetnek.
  • Továbbra is kérem, hogy amennyiben a családban, az egy háztartásban élők között Covid-19 igazolt fertőzött van, azt közöljék a gyermekek osztályfőnökével, vagy a 92/510-285-ös telefonszámon, az intézmény titkárságán naponta 8:30 óráig.
  • A ZEGESZ által közölt, az étkezéssel kapcsolatos információkat iskolánk Honlapján olvashatják.

Kedves Szülők!

Tudjuk, hogy a kialakult helyzet újra mindenkit bizonytalansággal tölt el, de tantestületünk szakmai tapasztalata, empátiája, ezen a nehéz időszakon is átsegít tanulót, szülőt és pedagógust egyaránt. Bízom abban, hogy a tavalyi tanévhez hasonlóan – a gyermekeink érdekében tanúsított - példás együttműködésünk eredményes lesz.

Ehhez kívánok mindannyiunknak erőt, türelmet, kitartást és egészséget.

 

Zalaegerszeg, 2021. március 5.

Tisztelettel:

Pacsa András

intézményvezető

 
Étkeztetéssel kapcsolatos információk PDF Nyomtatás E-mail
2021. március 05. péntek, 11:30

Tájékoztató az elrendelt digitális iskolai oktatás alatti gyermekétkeztetéssel kapcsolatosan

 

  1. A 2021. március hónapra megrendelt ebéd 2021. március 8-al (hétfőtől) automatikusan stornózásra kerül, március 9-től (kedd) továbbiakban csak azoknak a gyermekeknek kerül megrendelésre az ebédje, akiknek a szülei külön jelzik a megszokott módon a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. elektronikus email címen igényüket intézményünk felé.
  2. A megrendelt étel csak a Kölcsey Ferenc Gimnázium (Zalaegerszeg, Rákóczi u. 49-53.) ebédlőjében vehető át. Kérjük, hogy az éttermet a Vágóhíd utca felől közelítsék meg.
  3. Felhívjuk figyelmüket, hogy az ingyenesen étkezők részére nem automatikus az étkezés, nekik is igényelni kell.
  4. Megrendelés esetén a diátás ebéd is leszállításra kerül.
  5. A március hónapra befizetett összeg jóváírásra kerül az április havi számlában. A módosított számlák jövő héten kerülnek kiküldésre, a tavaszi szünet függvényében iskolákként változó egyenleggel. Kérjük március hónapban rendezni az esetleges különbözetet.
  6. Pedagógus étkezők részére 120 Ft + Áfa dobozárral megemelt összeggel van lehetőség ebéd rendelésre, elvitelre.

Köszönjük együttműködésüket!

Zalaegerszeg, 2021. március 4.

Gehér Mariann

igazgató sk.

Csatolmányok:
FájlLeírásFájl mérete
Fájl(ZEGESZ_tájékoztató.pdf) letöltéseZEGESZ_tájékoztató.pdf 381 Kb
 
Jelentkezési szándéknyilatkozatok PDF Nyomtatás E-mail
2021. január 26. kedd, 12:54

Kedves Szülők!

A csatolt dokumentumok segítségével jelezhetik intézményünk felé a gyermekükre vonatkozó felvételi szándékukat.

A szerkeszthető formátum (.docx) használatával számítógépen, a nem szerkeszthető (.pdf) dokumentumok segítségével pedig nyomtatás után szabad kézzel tölthetik ki a nyilatkozatokat.

A kitöltött nyomtatványokat elektronikus formában a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címre várjuk, vagy elhelyezhetők az iskolánk főbejáratának bal odalán található postaládába.

Kedves Szülők!

Tájékoztatom Önöket, hogy a szándéknyilatkozat nem jelent automatikus felvételt az intézménybe, vagy az adott osztályba. A felvételi eljárás a jogszabályi előírásoknak megfelelően zajlik, az osztályba sorolás az eljárás végén igazgatói hatáskörben történik.

Amennyiben kérdésük merülne fel, várjuk hívásaikat a 92/510-285-ös telefonszámon. A felvételi eljárással kapcsolatban Bödörné Szalay Csilla intézményvezető-helyettes nyújt további tájékoztatást.

Pacsa András
intézményvezető


Nem szerkeszthető, .pdf formátumban letölthető a csatolmányokból.

Csatolmányok:
FájlLeírásFájl mérete
Fájl(1a_szandeknyil.pdf) letöltése1.a Jelentkezési szándéknyilatkozat1.a Jelentkezési szándéknyilatkozat291 Kb
Fájl(1bc_szandeknyil.pdf) letöltése1.bc Jelentkezési szándéknyilatkozat1.bc Jelentkezési szándéknyilatkozat292 Kb