Ballagás és évzáró PDF Nyomtatás E-mail
2019. június 13. csütörtök, 12:25

Kedves Szülők, Rokonok, Érdeklődők!

Várjuk Önöket iskolánkban a ballagás időpontjában, amely 2019. június 14. péntek 18 óra! Míg a tanévzáró ünnepélyünkre 2019. június 18-án, kedden reggel 9 órakor kerül sor.

Szeretettel várjuk Önöket!

 
A következő állásokra várjuk jelentkezőinket PDF Nyomtatás E-mail
2019. június 07. péntek, 18:31

A Dózsa György Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola az alábbi álláshelyeket hirdeti meg:

  • tanító - angol szakos tanár
  • tanító
  • matematika - informatika szakos tanár
  • matematika - bármely szakos tanár

Bővebb információt a https://kozigallas.gov.hu honlapon találhatnak, illetve alább a mellékletben csatolt fájlokban olvashatnak! 

 
Rege a csodaszarvasról PDF Nyomtatás E-mail
2019. május 14. kedd, 13:49

Május 8-án a Dózsa napok keretében idén is varázslatos műsorral lepték meg a fellépő gyerekek és felkészítő nevelőik a nagyérdemű publikumot "Rege a csodaszarvasról" címmel, melyben magyarságunk történetét dolgozták fel táncos és elbeszélős formában.

A rendezvényről készült csodálatos felvételeket köszönjük a kedves szülőknek! Ez utóbbiakat az alábbi link alatt tekinthetik meg:

Rege a csodaszarvasról képek

 
Beíratás és új elektronikus ügyintézés PDF Nyomtatás E-mail
2019. március 18. hétfő, 13:08


figye

Felhívás
A Zalaegerszegi Tankerületi Központ fenntartásában működő általános iskolákba történő beíratásra

Értesítjük az érintett szülőket, hogy a 2019/2020. tanévre történő általános iskolai beíratásokra az alábbi időpontokban kerül sor:

2019. április 11. (csütörtök)
8.00 órától 19.00 óráig

2019.április 12. (péntek)
8.00 órától 18.00 óráig

Tanköteles, azaz 2013. augusztus 31-ig született gyermekét a szülő köteles a lakóhelye, ennek hiányában tartózkodási helye szerinti illetékes vagy a választott iskola első évfolyamára beíratni.

Az első évfolyamra történő beíratáskor be kell mutatni:
- a gyermek személyazonosítására alkalmas, a gyermek nevére kiállított lakcímet igazoló hatósági igazolványt (lakcímkártyát),
- szülő, gondviselő személyi azonosítására szolgáló hatósági igazolványt
- az iskolába lépéshez szükséges fejlettség elérését tanúsító igazolást

A felvételről első fokon az iskola igazgatója dönt, elutasítás esetén a Zalaegerszegi Tankerületi Központ igazgatója hivatott a felülbírálati kérelmet elbírálni.

Kajári Attila
Tankerületi igazgató

figye
Tisztelt Szülők!

A KAFFE projekt keretében intézményünkben is elérhetővé válik különböző iskolai ügyek elektronikus ügyintézése. Az új rendszeren keresztül történhet meg többek között a tanulók beiratása, igazolások benyújtása, köznevelési költségek elektronikus fizetése.
A KRÉTA rendszerben történő elektronikus ügyintézés először az 2019/2020-as tanévre történő tanulói beiratkozás során lesz elérhető, melyet azon szülők akik nem rendelkeznek iskolánk KRÉTA rendszeréhez hozzáféréssel a https://eugyintezes.e-kreta.hu oldalon keresztül tudnak megtenni. (Az interneten történő beiratkozás esetén is KÖTELEZŐ AZ ISKOLÁBAN A SZEMÉLYES MEGJELENÉS a meghirdetett beiratkozás napján!)
Az ügyintézések előtt, kérjük feltétlen tekintsék meg az elektronikus ügyintézés felhasználói segédletét, amelyet itt alább mellékletként érhetnek el!

Csatolmányok:
FájlLeírásFájl mérete
Fájl(Beiratas-2019.pdf) letöltéseBeíratás a 2019-20-as tanévre 33 Kb
Fájl(KAFFEE projekt tájékoztató kiadvány.pdf) letöltéseKAFFEE projekt tájékoztató kiadvány 1584 Kb