"Itt a farsang, áll a bál!" PDF Nyomtatás E-mail
2020. február 17. hétfő, 08:49

 

"Itt a farsang, áll a bál!"

Pénteken a Dózsás Diákok Köre szervezésében megrendezésre került iskolánkban az alsó tagozatos farsangi mulatság. Idén is ötletes egyéni jelmezeket láthattunk, illetve fantasztikus csoportos produkciókat. Jelmezt öltöttek mind a kicsik, mind a nagyok, hiszen vállalkozó kedvű szülők is színesítették felvonulásunkat jelmezeikkel.
Szeretnénk megköszönni, a nagyszámú részvételt, a szülői segítséget és a támogatást, amelyet az osztályok kaptak Önöktől, hogy ez a péntek délután remekül sikerüljön!
A Dózsás Diákok Köre nevében hálásan köszönjük a gyerekeknek, valamint minden kollégának, aki akár a maskaràk elkészítésében, a produkciók létrehozásában, vagy előadásában részt vett!

A fényképek megtekinthetők a galériában!

 
Sulileső ovis szombat PDF Nyomtatás E-mail
2020. február 10. hétfő, 12:57

Hatalmas sikerrel zajlott iskolánkban ma délelőtt a beiskolázáshoz kapcsolódó "Sulileső ovis szombat". Célunk, hogy a leendő kis elsősök és szüleik megismerkedjenek az iskolával, a tanítókkal s természetesen egymással, ezzel is segítve a gyerkőcöknek az óvoda-iskola átmenetet.

A bemutatkozó műsor után kollégáink a gyermekek számára szabadidős programot biztosítottak, a szülők pedig kötetlen beszélgetés keretében megismerkedhettek tanítóinkkal, tanárainkkal.

A rendkívül nagy számú érdeklődés számunkra is meglepetés volt, amit közös eredményként könyvelünk el, s ezúton is köszönetet szeretnénk mondani a műsorban részt vevő diákjainknak, felkészítőiknek, s nevelőtestületünk tagjainak, akik idejüket és energiájukat nem kímélve segédkeztek a zökkenőmentes lebonyolításban.

 
Sulileső PDF Nyomtatás E-mail
2020. február 05. szerda, 00:00

 
Pályázat az iskola intézményvezetői posztjára PDF Nyomtatás E-mail
2020. február 04. kedd, 00:00

Emberi Erőforrások Minisztere a "Közalkalmazottak jogállásáról szóló" 1992. évi XXXIII. törvény 20/A. • alapján pályázatot hirdet a Zalaegerszegi Dózsa György Magyar - Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola Intézményvezető (magasabb vezető) beosztás ellátására.

A közalkalmazotti jogviszony időtartama:
határozatlan idejű közalkalmazotti jogviszony

Foglalkoztatás jellege:
Teljes munkaidő

A vezetői megbízás időtartama:
A vezetői megbízás határozott időre, 2020.08.16-2025.08.15-ig szól.

A munkavégzés helye:
Zala megye, 8900 Zalaegerszeg, Kis utca 6.

 

További információk megtalálhatók a csatolmányban.

Csatolmányok:
FájlLeírásFájl mérete
Fájl(Intézményvezetői állás.pdf) letöltéseIntézményvezetői állás.pdf 737 Kb