Tisztelt Szülők! PDF Nyomtatás E-mail
2020. március 16. hétfő, 09:00

A koronavírus terjedése miatt vészhelyzet van Magyarországon is. A vírus terjedésének megelőzése céljából a kormány rendelkezés szerint 2020. március 16-tól a közoktatási intézményekben a tanítás szünetel. A közétkeztetés továbbra is önkormányzati feladat.

Fenntartónkkal, a Zalaegerszegi Tankerület és a Szakképzési Centrum igazgatójával egyeztetve a következő eljárásrend került kialakításra:

  1. 2020. március 16-án a már megrendelt és kifizetett EBÉD egy része kiszállításra kerül az iskolákba, amit az ebédlőből csak éthordóban lehet elszállítani. Kérjük kizárólag az éttermekbe lépjenek be, az iskolai területet kerüljék.
  2. A többi napokra megrendelt ebéd automatikusan stornózásra kerül, továbbiakban csak azoknak a gyermekeknek kerül megrendelésre az ebéd, akiknek a szülei jelzik felénk igényüket. Az általános iskolák részére 2020. március 17-én és 18-án (kedd-szerda) még az iskolákba történik a kiszállítás, 2020. március 19-től (csütörtök) pedig kizárólag a Kölcsey Ferenc Gimnázium ebédlőjéből szállítható el.
  3. 3. A középiskolák és gimnáziumok ebédje már március 16-tól (hétfő) a Kölcsey Gimnázuimba kerül kiszállításra.
  4. Kérjük, hogy az éttermet az udvar felől közelítsék meg.
  5. Megrendelés esetén a diátás ebéd is leszállításra kerül.
  6. Az eljárásrend a vészhelyzet visszavonásáig tart.
  7. A március és április havi befizetett összeg visszafizetésre fog kerülni, türelmet kérünk ennek lebonyolítására.
  8. Az iskolai tanítási szünet lejárta után intézményünk a továbbiakban megszünteti az iskolákban történő készpénzes befizetési lehetőséget. Továbbiakban átutalással, banki befizetéssel és csoportos megbízással lesz lehetőség fizetni. Ügyfélszolgálatunkon az ügyfélszolgálati időt kiterjesszük, így aki a fenti módon nem tudja rendezni, lehetősége lesz készpénzben, de hosszabb várakozási időre kell számítania.

 

Köszönjük együttműködésüket!

Zalaegerszeg, 2020. március 15.                         Gehér Mariann

igazgató sk.

Írta: Beck Károly   
 

Amennyiben szeretne hozzászólni, kérjük jelentkezzen be vagy regisztráljon!