Újabb szülői levél PDF Nyomtatás E-mail
2020. március 16. hétfő, 19:33

Tisztelt Szülők!

 

Iskolánk nevelőtestülete 2020.03.16-án szakmai megbeszélés keretében határozta meg és fogadta el a következő napok és hetek tanulási rendjét.

Tanulóink a KRÉTA rendszeren keresztül órarendjüknek megfelelően naponta kapják a tanítók és szaktanárok által összeállított tananyagcsomagot, amely a kijelölt tanulnivalókat, az ehhez kapcsolódó feladatokat, azok megoldásának határidejét, valamint esetenként a számonkérés feladatait tartalmazzák majd.

Iskolánk e-kréta címe: dozsazeg.e-kreta.hu (A cím Weboldalunkon is megtalálható.) A feladatok kapcsán a felületen az „Üzenetek” menüpontot kell figyelemmel kísérni. A tanulóknak a megoldott feladatokat a pedagógusok által megadott módon kell beküldeniük.

Javasoljuk, hogy kérjenek a kedves szülők is hozzáférést a KRÉTA rendszerhez, melyet a dozsazeg.e-kreta.hu beírása után megjelenő felületen felkínált „Gondviselői hozzáférés igénylése” címszó alatt megtehetnek.

Kedves Szülők! Nevelőtestületünk szakmai felkészültsége lehetővé teszi, hogy tanulóink a hagyományos oktatási formák elhagyásával, az online információs csatornák kínálta lehetőségeken keresztül is hatékonyan folytathassák tanulmányaikat. Iskolánk pedagógusai a jelenleg kialakult körülmények között is mindent megtesznek a sikeres oktatás érdekében.

Ehhez kérnénk a kedves szülők támogatását, mely a gyermekek otthoni tevékenységének, tanulási idejének ellenőrzését jelentené. Kérjük, segítsenek gyermeküknek az új napirend kialakításában. Mindannyiunk közös érdeke, hogy a tanulók otthon is komolyan vegyék az iskolai feladatokat és kötelességeket, hiszen ez a tanulmányi előmenetel szempontjából nélkülözhetetlen.

Szeretnénk továbbá felhívni a figyelmet arra is, hogy a gyermekek az ismert egészségügyi okokból csak nagyon indokolt esetben hagyják el otthonukat, kerüljék a csoportos vagy családi összejöveteleket, a zsúfolt helyeket.

Nevelőtestületünk nevében az elkövetkezendő időszakra kívánok mindenkinek hatékony közös munkát, kitartást és jó egészséget.

 

Zalaegerszeg, 2020.03.16.

Drávecz Csabáné

intézményvezető

Írta: Beck Károly   
 

Amennyiben szeretne hozzászólni, kérjük jelentkezzen be vagy regisztráljon!