Tájékoztató a digitális munkarendről PDF Nyomtatás E-mail
2021. március 05. péntek, 17:57

Tisztelt Szülők!

 

A 17/2021. (III.5.) EMMI határozat értelmében 2021. március 8-ától 2021.március 31 –éig iskolánkban a nevelés-oktatás tantermen kívüli, digitális munkarendben kerül megszervezésre. Az ezzel kapcsolatos tudnivalókat szeretném Önökkel megosztani.

 

  • Kérem, jelezzék a hétvége során (2021. 03.05-07.) gyermekük osztályfőnökének, ha nem rendelkeznek internet hozzáféréssel, vagy az oktatáshoz szükséges digitális eszközzel (számítógép, laptop, tablet, okos telefon). Amennyiben szükséges - átvételi elismervény ellenében - 2021.03.08-án (hétfőn) 10:00 órától 16:00-ig a törvényes gondviselő rendelkezésére bocsájtjuk a digitális eszközt az iskola portáján. Felhívom figyelmüket, hogy az oktatóeszköz nem rendeltetésszerű használatból eredő meghibásodása esetén, anyagi felelősséggel tartoznak.
  • A digitális oktatás során online órákat is tartunk, melynek részleteiről az osztályfőnököktől értesülhetnek.
  • Továbbra is kérem, hogy amennyiben a családban, az egy háztartásban élők között Covid-19 igazolt fertőzött van, azt közöljék a gyermekek osztályfőnökével, vagy a 92/510-285-ös telefonszámon, az intézmény titkárságán naponta 8:30 óráig.
  • A ZEGESZ által közölt, az étkezéssel kapcsolatos információkat iskolánk Honlapján olvashatják.

Kedves Szülők!

Tudjuk, hogy a kialakult helyzet újra mindenkit bizonytalansággal tölt el, de tantestületünk szakmai tapasztalata, empátiája, ezen a nehéz időszakon is átsegít tanulót, szülőt és pedagógust egyaránt. Bízom abban, hogy a tavalyi tanévhez hasonlóan – a gyermekeink érdekében tanúsított - példás együttműködésünk eredményes lesz.

Ehhez kívánok mindannyiunknak erőt, türelmet, kitartást és egészséget.

 

Zalaegerszeg, 2021. március 5.

Tisztelettel:

Pacsa András

intézményvezető

Írta: Beck Károly   
 

Amennyiben szeretne hozzászólni, kérjük jelentkezzen be vagy regisztráljon!